Безплатно захранване на сметка в Mintos чрез Revolut (ВИДЕО)

Безплатен превод на пари към Mintos чрез Revolut

Вече има достатъчно финтек решения, които можем да използваме, за да избегнем големите такси на банките, когато правим международни преводи. Ако сте сред инвеститорите в P2P платформата Mintos, вероятно редовно ви се налага да правите именно такъв превод – защото платформата е регистрирана в Естония.

Вече направих видео, в което подробно обяснявам как да захраним Paysera сметката си, да превалутираме безплатно и да преведем пари към акаунта си в Mintos чрез Paysera. В новото видео ще ви покажа как да направите превод към Mintos, но използвайки едно от най-популярните fintech приложения Revolut – при това напълно безплатно.

Който е гледал предишни мои видеа, знае, че винаги обяснявам подробно нещата, за които говоря. И този път не изневерявам на стила си, като целта ми винаги е била да отговоря на всички потенциални въпроси, които могат да възникнат в конкретния казус. В туториала съм наблегнал на изключителна нагледност – кои данни от Mintos къде се вписват в Revolut. Надявам се да е достатъчно изчерпателно, като същевременно не ви отегчава.

За кого може да е полезно това видео?

  1. За инвеститори в P2P платформи като Mintos, Iuvo, Grupeer, PeerBerry и др.
  2. За хора, които искат да разберат как да създадат бенефициент в Revolut и да извършат банков превод чрез приложението

Ето и видеото:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *