Захранване на Paysera акаунт чрез банкова сметка (ВИДЕО)

Захранване на Paysera акаунт чрез електронно банкиране

Алчността на банките е пословична от векове и дори хилядолетия. Днес обаче ние сме привилегировани да живеем в свят на технологии, които допринасят и за развитието на банковата сфера. Поради големите такси на банките за превалутиране и превод на пари, особено в международни сметки, все повече потребители се обръщат към финтех компании, предлагащи значително по-изгодни услуги. Paysera, TransferWise и Revolut са само част от тези услуги.

Paysera предлага абсолютно безплатно превалутиране, а и в немалка част от случаите банковите преводи от тази система също излизат безплатно.

Какво включва видеото?

Във видеото съм показал как можем да захраним акаунта си в системата Paysera през електронното банкиране. Все още не е дошъл моментът, в който всеки ще има такъв акаунт и ще можем директно през него да си прехвърляме пари. Все още използваме традиционните банкови сметки, а електронното банкиране е широко навлязло. Един от най-честите начини за захранване на акаунт в Paysera е именно от електронното банкиране на банката-картодържател. В примера аз съм използвал електронното банкиране на Postbank.

А ти изпробвал ли си дали работи това, което показваш във видеото?

Да, многократно. Всеки път, когато захранвам акаунта си в Peer to Peer платформата Mintos, използвам именно този процес – захранване на Paysera акаунта си чрез електронното банкиране. След това от Paysera изпращам парите към Mintos.  Можете да използвате Paysera за превод и към други P2P платформи, например Iuvo.

Подробно и разбираемо ли е обяснен процесът?

Смея да кажа – да. Винаги, когато предавам своя опит, се стремя да обяснявам максимално опростено и подробно всичко, като се опитвам да отговоря и на въпроси, които тепърва могат да изникнат.

Ето и видеото, в което можете да видите как да захраните своята Paysera сметка:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *