За мен

Снимка на журналистът Васил Димитров

Името ми е Васил Димитров и по нищо не се различавам от всеки от вас. Боря се за това да живея в по-добра страна, в държава, в която върховен съдник са справедливостта и законът. Правя го още от гимназиалните си години под една или друга форма. Тогава започнах да изграждам и политическата си култура и не се срамувам да заявя, че имам още много какво да науча. През годините съм участвал във всякакви обществени прояви – протести, митинги, подписки. Бях част от Ранобудните студенти, сред организаторите на студентските протести във Велико Търново през 2013/2014 г. Това, което видях и изживях през този период, не мога да опиша. Това може само да се усети – единство, братство, борба, непримиримост, приятелство. Но за това бих ви разказал когато седнем на маса.

Завършил съм специалност Журналистика във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Искам да служа на обществото. Достойно. Искам да съм сред хората, които ще оставят следа след себе си. Не съм почитател на клишетата, за това ще спестя доста от тях.

Работя като видеомонтажист и работата с Adobe Premiere Pro и Adobe Photoshop е природата ми.

Интересувам се също така и от онлайн маркетинг и SEO оптимизация. Държа да отбележа, че не съм полагал никакви грижи по оптимизацията на блога си, така че не съдете за уменията ми в тази сфера по него. Той е изцяло любителско начинание, което цели да събере на едно място всички текстове, които съм писал, пиша и ще пиша за различни сайтове и книги.

О, да, също така съм преподавател по WordPress 🙂

Ако някой желае да се свърже с мен или просто да сподели информация – ще се радвам.

Можете да го направите на e-mail: v.b.dimitrov@abv.bg или чрез контактната форма.

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *