Поредица Сър Стенли Ройс – 1-ва част – Песничката

Признавам си – една от причините да дам старт на тази поредица чак сега е мързелът. Клиповете са направени през май месец 2014 г. Част от тях заснех по време на снимките на клипа на Антифриз към песента „Сър Стенли Ройс„, като тогава нямах конкретна идея за тях. Другата част снимах специално с цел тази поредица.

Да говорим по същество. С този клип давам началото на поредица, в която ще ви представя тексаския каубой от Габрово  – Сър Стенли Ройс. В повечето от клиповете ще видите и чуете неща, които Стенли не е казвал публично, освен ако не го познавате лично. 🙂 Няма да усуквам, за това пускам първата част, в която за въведение представяме нов лайв вариант на Песничката, който този път е гарниран с информация за неизвестни до сега предпочитани личности от Сър Стенли Ройс, сред които е Мара Шепа. Можете да видите клипа в края на тази публикация. От следващите „епизоди“ на поредицата няма да слушате песента, а ще навлезем по-дълбоко в света на Бащата на грубия секс.

Следете блога ми, за да разберете веднага щом следващия клип бъде публикуван. За целта можете да се абонирате чрез RSS емисия или просто да влизате по-често и да проверявате секция „Видео“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *