Страници в Google+

Със съществуващите сайтове и социални мрежи и техните многобройни опции много хора започват да се питат: “Щом вече имам профили във Facebook и Twitter, защо ми е и регистрация и в Google+”?.  Истината е, че с добавянето на нова страница за фирмената ви дейност увеличавате своето присъствие сред онлайн медиите и на практика представлява още един канал, чрез който можете да предлагате продуктите или услугите си.
Уникалните функции на Google+

Google+ не е просто клонинг на Facebook, това е революция сред социалните мрежи. Функциите като “Handouts” ви позволява да се свързвате с клиентите си по един съвършено нов начин – на живо чрез аудио и видео връзка. По този начин вие можете да преговаряте и доуточнявате детайлите около предстояща продажба или сделка. Въпреки, че тази практика не е широко разпространена, използването на Hangouts ви позволява да общувате лице в лице със своите клиенти.
Интеграция
В съвременния интернет всичко може да се интегрира. След като направите регистрация на вашата фирма в Google+, тя веднага е свързана с Google търсене, Google картинки, както и Google карти, а това е от изключителна важност, защото поддържа високото ниво на вашата видимост в интернет. Създаването на страница в Google+ в голяма степен спомага и за органичната SEO оптимизация.
Равнопоставеност
Според Techncrunch, 61% от фирмите са създали своя страница в Google+, но те не са толкова “следвани” от потребителите като тези във Facebook и Twitter. От Google+ има изрична забрана за използването на конкурси или промоции на фирмените страници в социалната мрежа. Тази техника не е позволена, а както знаем, тя се използва за привличане на повече потребители. Единствената надежда страницата ви в Google+ да привлече нови последователи е да се свързвате и комуникирате с клиенти – нещо, което малкият бизнес може да направи много по-добре и по-лесно, отколкото една огромна корпорация.

– See more at: http://mdobrev.com/it-internet/google-pages/#sthash.jvJEaXiW.dpuf

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Прочетете още:
Предимства и недостатъци на различните рекламни агенции

Навсякъде по света има изобилие от рекламни агенции. Но всяка една от тях е различна сама по себе си и услугите,...

Затвори