Безплатно превалутиране на пари с Paysera (ВИДЕО)

Безплатно превалутиране на пари с Paysera

До 2019 г. превалутирането в България, използвайки традиционните банки, беше изключително неизгодно и открито ограбващо. Все повече хора откриха въможностите на финтек продукти като Paysera, TransferWise, Revolut и др., на които голяма част от услугите им са не просто по-евтини, а дори безплатни.

На този фон от 2020 г. вместо да се впишат в новата финансова реалност, банките решиха да увеличат почти всички такси, които не попадат под ударите на европейската директива, която всички толкова очаквахме. Потребители, които традиционно използваха Revolut за превалутирание и ежедневни разходи, вече са принудени да плащат такси (в голяма част от банките) за зареждане на акаунта си в Revolut. Едно от решенията на този проблем е използването на Paysera, чрез която система можете да захраните Revolut безплатно, но трябва да минете през превалутиране.

В това кратко видео съм показал подробно какво представлява процеса на превалутиране в Paysera и как да го приложите. Превалутирането от лева е евро, което съм демонстрирал, е напълно безплатно! Ако все още не знаете как да захраните сметката си в Paysera от стандартна банкова сметка, можете да видите видеото „Как да захраним Paysera акаунта си?“

Разбира се, това далеч не е единственият случай, при който Paysera и функционалността ѝ за превалутиране може да ви бъде от полза. По-долу ще посоча някои от често срещаните случаи:

За кого може да е полезно видеото?

  1. За хора, които инвестират в чужбина – акции, облигации, p2p платформи като Mintos, Grupeer, дори българската Iuvo, ако ще инвестираме в евро;
  2. За хора, които изпращат пари на близки в чужбина (учащи, студенти, възрастни родители и т.н.);
  3. Всякакви други случаи, при които ви се налага да превалутирате пари и да ги изпратите в чужбина евтино (и дори безплатно).

Ето и видеото. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете като коментар под клипа:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *