Безплатно захранване на акаунт в Mintos с превалутиране и превод от Paysera (ВИДЕО)

Безплатно и лесно захранване на акаунт в Mintos чрез превалутиране и превод от Paysera

Кой е най-евтиният начин да преведем пари към Peer 2 Peer платформата Mintos?

Когато човек прави първата си инвестиция, има много въпросителни. Едно е да решиш да я направиш, съвсем друго е да знаеш технически как се случва процесът. Всяка инвестиция има своите особености, които трябва да опознаем. Добрата новина около техническите параметри на инвестициите, е че веднъж направим ли го, вече ни е ясно и нямаме трудности занапред.

Забелязал съм, че един от въпросите на хората, желаещи да инвестират в Mintos, IUVO, Grupeer, Peerberry или друга P2P платформа, е как да се случи преводът на парите и тяхното превалутиране най-изгодно. На всички ни е ясно, че банките дерат по 2 кожи за превалутиране, а това в повечето случаи обезсмисля инвестицията. Един от най-изгодните варианти, по които вашите пари могат да стигнат до акаунта ви в Mintos, е чрез Paysera. Чрез това финтек решение ние превалутираме безплатно нашите български левове в евро и също безплатно превеждаме парите до инвеститорския ни акаунт в Mintos.

Първият път, когато аз правих това, имах въпроси, на които намерих отговор с помощта на други инвеститори. Сега е мой ред да предам опита си на начинаещите, като, стандартно за мен, отново го направих под формата на видео туториал, в който всеки детайл от процеса е описан подробно, като се разяснява и как точно работи всичко това.

Накратко,

Каква е процедурата по безплатно превалутиране и захранване на сметката в Mintos чрез Paysera?

В няколко точки ще обобщя какво всъщност правим, използвайки този метод на превеждане на парите:

  1.  Нареждаме паричен превод от българска левова сметка чрез онлайн банкиране към Paysera акаунт (в моя случай има такса на банката от 0.50 лв.)
  2. Превалутиране на парите от левове към евро в Paysera (безплатно).
  3. Превод на парите към Mintos (безплатно).

Това е! Не е сложно, но първия път винаги ти се иска да има кой да ти го покаже и да сподели опит. Надявам се именно с това видео да давам необходимата информация.

За кого е полезно видеото?

Всъщност, информацията, която дава този туториал, не е полезна само за инвеститорите в Mintos или дори инвеститорите в други платформи. В него ще видите и универсалните операции по захранване на сметка в Paysera, безплатно превалутиране в Paysera, както и безплатен международен превод чрез Paysera. Нека да обобщим в списък на кого може да е полезно видеото:

  1. На всички, които искат да знаят как да захранят акаунта си в Paysera чрез онлайн банкиране (специален видеоурок само по тази тема има тук).
  2. На всички, които искат да знаят как да превалутират пари напълно безплатно в Paysera.
  3. На всички, които искат да знаят как да направят банков превод с помощта на Paysera (в нашия случай – безплатно).
  4. На всички, които искат да захранят инвеститорската си сметка си в Mintos  или друга p2p платформа без да плащат огромните такси на банките.

 

Надявам се с този урок да отговарям поне на част от питанията ви. Ако все пак имате въпроси, не се колебайте да ги зададете в коментар тук или под видеото. Ето и линк към него:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *